• Railroad.net Upgrade 5/24/13 At MIDNIGHT

  • General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.
General discussion about the RAILROAD.NET site, forums, or content ONLY. Please do not post your general railroading questions, please choose an appropriate forum. For help using the site, please post in the Help Using RAILROAD.NET Forum.

Moderator: Jeff Smith

  • 97 posts
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7
  by ACeInTheHole
 
lirr42 wrote:
Quoting things the old fashioned way, because the quote this post button seems to be missing with the recent forum upgrage, lirr42 attempts to quote gprimr1 when he wrote:I see the buttons.

I did identify the issue earlier, but it should be fixed.

Try clearing your cache.
I did just that and the buttons have still not returned.

The buttons are also missing on all of my mobile viewing platforms (iPhone and iPad)

Thanks for all that you're doing, though.
My quote buttons work just fine off my iPad.
  by lirr42
 
Quoting things the old fashioned way, because the quote this post button seems to be missing with the recent forum upgrage and is [i]still[/i] not working, despite him clearing his cache multiple times, lirr42 attempts to quote beanbag when he wrote:My quote button works just fine off my iPad.
Mine's still not working. And I've cleared my cache, cookies, pastries, logged out, restarted the thing, thrown it into the wall, and still no quote button. :(
  by Franklin Gowen
 
Same here, lirr42; I'm still marooned in the same situation as you. It's frustrating.
  by ACeInTheHole
 
lirr42 wrote:
Quoting things the old fashioned way, because the quote this post button seems to be missing with the recent forum upgrage and is [i]still[/i] not working, despite him clearing his cache multiple times, lirr42 attempts to quote beanbag when he wrote:My quote button works just fine off my iPad.
Mine's still not working. And I've cleared my cache, cookies, pastries, logged out, restarted the thing, thrown it into the wall, and still no quote button. :(
Check your user settings perhaps? I have no idea.
  by charlie6017
 
Everything seems fine with me. I'm using Google Chrome browser.

Charlie
  by Amtrak7
 
I'm on Chrome here too. Still no quote button. Turning off Adblock Plus doesn't make a difference.
  by Jeff Smith
 
Greg's looking into it. I'm also suffering the same issues. It was fine Saturday and Sunday; today seemed to go awry. Perhaps it's a mysterious ailment... ;)
  by ACeInTheHole
 
Yep there goes my quote button now too. My iPad has it.. My iPhone doesn't.
  by Lawrence Crossing
 
My quote button works!
I'm late to the party, but things are looking good.
  by MEC407
 
Things seem to be working normally on my end (Mac OS X, Firefox 21, AdBlockPlus) as of 23:39 Eastern.
  by Erie Limited
 
Add me to the list of people who do not see the quote button. I've tried from two different PCs using both Firefox and IE on both machines.

Rob
  by gprimr1
 
I believe I identified the problem with the template. Please indicate if your issues have been resolved.
  by ACeInTheHole
 
gprimr1 wrote:I believe I identified the problem with the template. Please indicate if your issues have been resolved.
You nailed it. Quote button is back on the iPhone. Thanks Greg.
  by Jeff Smith
 
These things don't always go perfectly, especially when embedding ad's into a stock template. Greg's really done yeoman work on getting the site fixed from the existing problems. We appreciate your patience.
  by lirr42
 
Happily quoting things using the quote button, lirr42 quotes gprimr1 when he wrote wrote:I believe I identified the problem with the template. Please indicate if your issues have been resolved.
The button has also been restored on my devices.

Thanks!
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 7